Bemutatkozás

Kisiparos igazolványt 1985-ben váltottam ki, akkor mellékfoglalkozásban filmnyomói tevékenységre. Iskolai szemléltető eszközök feliratozását végeztem többnyire műanyag  és papír felületre.

1991-ben munkahelyem megszűnésével főállású kisiparos lettem.  Kb 40 négyzetméteres műhelyemben kézi szitanyomást végeztem változatlan vevőkörrel, de még ebben az évben  elkészítettem az első megállótáblákat a Hajdú Volán -nak. Azóta is egyik fő partnerem a Volán debreceni vállalata, a debreceni és távolsági buszok utas-tájékoztató feliratai a mi műhelyünkben készül több, mint 10 éve.

Még 1991-ben megvettem első tamponnyomó gépemet, ami abban az időben igazi forradalomnak számított, mert a városban még nem működött ilyen technológia. Elkezdődött a reklámtárgyak feliratozása  Azóta 3 tamponnyomógéppel /1 db kétszínnyomó/  a város és a megye egyik meghatározója lett a műhelyem ebben a szolgáltatásban.

Ma már a szitanyomás és a tamponnyomás szervesen kiegészítik egymást. A nyomdai előkészítést szinte minden esetben magam végzem COREL programmal. A nyomóformák el-készítését is magunk végezzük.

A vevőkör bővülésével költöznöm kellett, nagyobb 170 négyzetméteres műhelyben folytattam a munkát.

Partnereim köre folyamatosan bővült, a folyamatosan visszatérő üzletfeleim száma ma már 150 felett van.